PrintИмейл

Маркетинг

Код:
34204
Цена:
600,00 BGN (ДДС не се дължи)
Локация:
гр. София, Зала 1,2,3
Група:
Не е посочено
Ниво:
Част от професия

Описание:

Обучението по "Маркетинг" е обучение за придобиване на професионална квалификация за част по професия „Сътрудник в маркетингови дейности”, код по СППОО: 342020

 

Защо да изберете курс по "Маркетинг":

Професията сътрудникът в маркетингови дейности в момента е от изключителна важност за всички фирмите, поради факта че, вече бизнесът осъзнава голямото значение на маркетинга. Вие ще получите задълбочени знания в областта на маркетинга и ще придобиете практически опит и умения в маркетинговия микс и маркетинговите концепции. Ще умеете да планирате, разработвате и реализирате маркетингови кампании и маркетингови проучвания. Вие ще работите с най-новите комуникационни и информационни технологии, които се използват в маркетинга в момента.

 

Продължителност:

300 учебни часа. Теория 20% и практика 80%. Част от практиката се провежда в реална бизнес среда във фирма за маркетинг консултантски услуги MiracleWorks и Creative studio Stony. 


Форма на обучение:

Присъствена и дистанционна форма.


Документ:

Удостоверение за професионално обучение по част от професия, признато в България и в Европейския Съюз.


Заявете интерес за курса

Все още няма насрочени дати за този курс.
Ако се интересувате от този курс, моля запишете се в нашия списък. Ние ще се свържем с Вас за уточняване на дати.

Информация за курсистите

Данни за контакт

* задължителни

Категория

Тагове

За ЦПО Бизнес Практик

Център за професионално обучение БИЗНЕС ПРАКТИК към Миракал Уоркс ЕООД е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение и е одобрен доставчик на обучения по процедура "Ваучери за заети лица" от Агенцията по заетостта.

Общи условия

Политика за личните данни

Search