PrintИмейл

Маркетинг

Начална дата:
Не е посочено
Крайна дата:
Не е посочено
Срок за записване:
Не е посочено
Код:
34203
Цена:
400,00 BGN
Локация:
Група:
Не е посочено

Описание:

Обучението по "Маркетинг" е обучение за придобиване на професионална квалификация за част по професия „Сътрудник в маркетингови дейности”, код по СППОО: 342020

 

Защо да изберете курс по "Маркетинг":

Професията сътрудникът в маркетингови дейности в момента е от изключителна важност за всички фирмите, поради факта че, вече бизнесът осъзнава голямото значение на маркетинга. Вие ще получите задълбочени знания в областта на маркетинга и ще придобиете практически опит и умения в маркетинговия микс и маркетинговите концепции. Ще умеете да планирате, разработвате и реализирате маркетингови кампании и маркетингови проучвания. Вие ще работите с най-новите комуникационни и информационни технологии, които се използват в маркетинга в момента.

 

Продължителност:

300 учебни часа. Теория 20% и практика 80%. Част от практиката се провежда в реална бизнес среда във фирма за маркетинг консултантски услуги MiracleWorks и Creative studio Stony. 


Форма на обучение:

Дистанционна форма на обучение. След записване и плащане на таксата, получавате достъп до съдържанието на курса в рамките на 4 месеца. След всеки модул имате право на консултация от 45 мин, по скайп със съответния преподавател.  


Документ:

Удостоверение за професионално обучение по част от професия, признато в България и в Европейския Съюз.


Запиши се за курса: Маркетинг

Цена


Информация за курсистите

Данни за контакт / фактура

Приемам Общите условия. *

* задължителни

Категория

Тагове

За ЦПО Бизнес Практик

Център за професионално обучение БИЗНЕС ПРАКТИК към Миракал Уоркс ЕООД е одобрен доставчик на обучения по процедура "Ваучери за заети лица" от Агенцията по заетостта и е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение.