Google Analytics

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

 

Описание:

Google Analytics е обучениe по ключова компетентност 4 - Дигитална компетентност с продължителност 45 учебни часа.

Обучението Google Analytics има за цел курсистите да придобият знания и умения за пълноценното използване на възможностите на Google Analytics за целите на бизнеса, както и развиването на нагласи за успешно Интернет предприемачество.

Защо да изберете курс Google Analytics:

Курсът осигурява знание и умение за практическо прилагане и пълноценно използване на платформата Google Analytics. Запознава курсистите с особеностите на Google Analytics – създаване и настройване на профил, събиране на данни, обработка и експортиране на данни, създаване и управление на кампании, видове отчети и тяхното изготвяне и употреба.


Какви знания, умения и компетентности ще придобиете?

След обучението ще придобиете дигитални компетентности и ще знаете: особеностите на, и основните операции с, платформата. Ще умеете да: работите с платформата и създавате различни видове отчети, да анализирате резултатите от кампаниите и поведението на потребителите. Ще бъдете компетентен в създаването и отчитане на резултати от кампании и електронната търговия на компанията.

 

За кого е предназначен курса:

Обучението е предназначено за всички, които имат желание и стремеж да развият своите дигитални компетентности в Google Analytics.

 

Теми

 

Преподаватели:

Преподавателите са практици в областта на Интернет маркетинга.


Продължителност:

45 учебни часа. Курсът е изцяло практически 100%.


Форма на обучение:

Присъствена или дистанционна форма.


Документ:

Удостоверение за професионално обучение, признато в България и в Европейския Съюз.

 

Цена:

250 лв. или с ваучер по програма "Ваучери за заети лица".

 

Виж график/Запиши се

 

За ЦПО Бизнес Практик

Център за професионално обучение БИЗНЕС ПРАКТИК към Миракал Уоркс ЕООД е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение и е одобрен доставчик на обучения по процедура "Ваучери за заети лица" от Агенцията по заетостта.

Общи условия

Политика за личните данни

Search