Сътрудник в маркетингови дейности

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 


Описание:

Професия „Сътрудник в маркетингови дейности”, код по СППОО: 342020
Специалност „Маркетингови проучвания”, код по СППОО: 3420201, втора степен на професионална квалификация

Защо да изберете курс Маркетингови проучвания:

Професията сътрудникът в маркетингови дейности в момента е от изключителна важност за всички фирмите, поради факта че, вече бизнесът осъзнава голямото значение на маркетинга. Вие ще получите задълбочени знания в областта на маркетинга и ще придобиете практически опит и умения в маркетинговите комуникации, в рекламата и маркетинговите проучвания. Ще умеете да планирате, разработвате и реализирате маркетингови проучвания. Вие ще работите с най-новите комуникационни технологии, ще познавате методики в различни области на знанието, предприятието, финансите, счетоводство, администрация и информационни технологии. Вие ще придобиете отлични комуникативни умения и умения за презентиране. Ще умеете да комуникирате професионално на английски език.


За кого е предназначено обучението:

За тези, които имат желание да получат задълбочени знания, умения и компетентности в областта на маркетинга и да получат професионална квалификация. За специалисти/ експерти, които желаят да се преквалифицират и да работят в областта на маркетинга, както и за тези които работят тази професия, но нямат документ и искат да валидират своите знания.
 

Какви знания, умения и компетентности ще придобиете?

Обучението по специалност „Маркетингови проучвания” предоставя възможност да придобиете следните знания, умения и компетентности:

Изтегли PDF файлМаркетингови проучвания - ЦПО Бизнес Практик


Преподаватели:

Преподавателите са практици с над 20 годишен опит в маркетинга, рекламата, комуникациите и проучванията.
 

Продължителност:

660 учебни часа. Теория 40% и практика 60%. Част от практиката се провежда в реална бизнес среда във фирма за маркетинг консултантски услуги MiracleWorks.

Форма на обучение:

Присъствена или дистанционна форма.

Документ:

Свидетелство за професионална квалификация, признато в България и в Европейския Съюз.
 

Цена:

1200 лв.

 

Виж график/Запиши се

 

За ЦПО Бизнес Практик

Център за професионално обучение БИЗНЕС ПРАКТИК към Миракал Уоркс ЕООД е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение и е одобрен доставчик на обучения по процедура "Ваучери за заети лица" от Агенцията по заетостта.

Общи условия

Политика за личните данни

Search