Текстообработване

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Описание:

Професия „Оператор на компютър”, код по СППОО: 482030
Специалност „Текстообработване”, код по СППОО: 4820301, първа степен на професионална квалификация


Защо да изберете курс Текстообработване:

Използването на компютрите и новите информационни технологии в ежедневието и във всички сфери на човешката дейност е от изключителна важност и определя подготовката на специалисти в този бранш като значима за развитие на бизнеса.
Обучението по специалност "Текстообработване" ще ви научи как да създавате и поддържа безопасна работна среда, отговаряща на ергономичните изисквания за работа с компютър (компютърна система, оборудвана с необходимите периферни устройства, отговарящи на съвременните изисквания за обработка на информацията). Ще се научите как да осъществявате оперативна дейност, свързана със създаването в електронен вид, въвеждането и обмена на текстови файлове, електронни таблици, различни видове графични изображения и други елементи на съвременните компютърни технологии. Ще можете да работите с MS Office - Word, Excel, PowerPoint. Ще получите знания и да умения да работите с Интернет технологии. Ще овладеете бизнескомуникациите, както и ще можете да комуникирате професионално на английски език.


За кого е предназначено обучението:

За тези, които имат желание да получат задълбочени знания, умения и дигитални компетентности при работа с компютърни и Интернет технологии и да придобият професионална квалификация.


Какви знания, умения и компетентности ще придобиете?

Обучението по специалност „Текстообработване” предоставя възможност да придобиете следните знания, умения и компетентности:

Изтегли PDF файлТектообработване - ЦПО Бизнес Практик


Модули на обучението


Преподаватели:

Преподавателите са практици в областта на компютърните технологии.


Продължителност:

300 учебни часа. Теория 30% и практика 70%. 


Форма на обучение:

Присъствена форма или дистанционна форма.


Документ:

Свидетелство за професионална квалификация, признато в България и в Европейския Съюз.


Цена:

600 лв. или с ваучер по програма "Ваучери за заети лица".

Виж график/Запиши се

 

За ЦПО Бизнес Практик

Център за професионално обучение БИЗНЕС ПРАКТИК към Миракал Уоркс ЕООД е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение и е одобрен доставчик на обучения по процедура "Ваучери за заети лица" от Агенцията по заетостта.

Общи условия

Политика за личните данни

Search