Продавач консултант

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Описание:

Професия „Продавач консултант”, код по СППОО: 341020
Специалност „Продавач консултант”, код по СППОО: 3410201, втора степен на професионална квалификация

Защо да изберете курс "Продавач консултант": 

Обучението по специалност "Продавач-консултант" ще ви осигури знания и умения за работа с клиенти и тяхното обслужване в различни търговски обекти. Ще можете да правите търговски представяния на стоката, ще следите за търговския вид, годността и атрактивното представяне на предлаганите стоки, наличието на етикети и означение за продажната цена. Ще можете да аранжирате стоките на щанда и витрините по подходящ начин, ще поддържате необходимия търговски вид и хигиена в търговския обект или в сектор от него, ще отговаряте за поддържане на складовите наличности. Вие ще работите с нови технологии, електронна търговия, ще познавате методики в различни области на знанието, ще изпълнявате услуги, свързани с търговията на едро и дребно, счетоводството, маркетинга и продажбите. Вие ще придобиете отлични комуникативни умения и ще умеете да комуникирате професионално на английски език.    

 

За кого е предназначено обучението:

За тези, които имат желание да получат задълбочени знания, умения и компетентности в професия Продавач консултант и да придобият професионална квалификация. За специалисти/ експерти, които желаят да се преквалифицират, както и за тези които работят тази професия, но нямат документ и искат да валидират своите знания.

 

Какви знания, умения и компетентности ще придобиете?

Обучението по специалност „Продавач консултант” предоставя възможност да придобиете следните знания, умения и компетентности:

Изтегли PDF файлПродавач консултант - ЦПО Бизнес Практик

 

Модули на обучението

 

Преподаватели:

Преподавателите са практици с над 20 годишен опит в търговията и продажбите.


Продължителност:

660 учебни часа, от които теория 40% и практика 60%. Част от практиката се провежда в реална бизнес среда в търговска верига ТЕХНОПОЛИС. 


Форма на обучение:

Присъствена форма.


Документ:

Свидетелство за професионална квалификация, признато в България и в Европейския Съюз.

 

Цена:

1200 лв. или с ваучер по програма "Ваучери за заети лица".

 

Виж график/Запиши се

 

За ЦПО Бизнес Практик

Център за професионално обучение БИЗНЕС ПРАКТИК към Миракал Уоркс ЕООД е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение и е одобрен доставчик на обучения по процедура "Ваучери за заети лица" от Агенцията по заетостта.

Общи условия

Политика за личните данни

Search