Икономика и мениджмънт

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Описание:

Професия „Икономист”, код по СППОО: 345120
Специалност „Икономика и мениджмънт”, код по СППОО: 3451204, трета степен на професионална квалификация


Защо да изберете курс Икономика и мениджмънт:

Обучението по специалност „Икономика и мениджмънт” ще ви предостави знания и умения за стратегическото управление на предприятието. Ще придобиете опит в организирането, планирането, управлението и контролирането на фирмата или на отдела си. Ще познавате и прилагате управленските функции и принципи, както и прогресивни подходи на персоналния мениджмънт. Ще знаете основните управленски функции и начините за вземане на управленски решения. Основна задача на мениджъра е да умее да разработва бизнес стратегията на фирмата/ отдела, да анализира и прогнозира дейността на екипа си, да разработва основната структура на бизнес плана. Вие ще работите с нови технологии, ще познавате методики в различни области на знанието, икономика, финансите, счетоводство, предприемачество, маркетинг и бизнес планиране. Вие ще придобиете отлични комуникативни умения и ще умеете да комуникирате професионално на английски език.


За кого е предназначенo обучението:

За тези, които имат желание да получат задълбочени знания, умения и компетентности в областта на икономиката и мениджмънта и да получат професионална квалификация. За специалисти/ експерти, които желаят да повишат своята квалификация и да станат мениджъри или за тези, които желаят да валидират своите знания като мениджъри.


Какви знания, умения и компетентности ще придобиете?

Обучението по специалност „Икономика и мениджмънт” предоставя възможност да придобиете следните знания, умения и компетентности:

Изтегли PDF файлИкономика и мениджмънт - ЦПО Бизнес Практик


Преподаватели:

Преподавателите са практици с дългогодишен опит в бизнеса и управлението.


Продължителност:

960 учебни часа. Теория 40% и практика 60%. Част от практиката се провежда в реална бизнес среда.


Форма на обучение:

Дистанционна форма.


Документ:

Свидетелство за професионална квалификация, признатo в България и в Европейския Съюз.


Цена:

1800 лв.

 

Виж график/Запиши се

 

За ЦПО Бизнес Практик

Център за професионално обучение БИЗНЕС ПРАКТИК към Миракал Уоркс ЕООД е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение и е одобрен доставчик на обучения по процедура "Ваучери за заети лица" от Агенцията по заетостта.

Общи условия

Политика за личните данни

Search