Сътрудник в бизнес услуги

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

 

Описание:

Професия „Сътрудник в бизнес услуги”, код по СППОО: 345040
Специалност „Бизнес услуги”, код по СППОО: 3450401, втора степен на професионална квалификация


Защо да изберете курс "Бизнес услуги":

Обучението по професия "Сътрудник в бизнес услуги", специалност "Бизнес услуги" ще ви предостави практически знания за реализацията, техническите и фирмените решения за бизнеса в сферата на услугите. Ще придобиете опит в маркетинга, рекламата и маркетинговите комуникации, опит във водене на преговори и техники за представяне. Вие ще се научите да работите с нови технологии, ще познавате методики в различни области на знанието, ще изпълнявате услуги, свързани с финансите, счетоводството, администрацията, маркетинга и бизнес планирането. Вие ще придобиете отлични комуникативни умения и ще умеете да комуникирате професионално на английски език.


За кого е предназначено обучението:

За тези, които имат желание да получат задълбочени знания, умения и компетентности за бизнеса в сферата на услугите и да получат професионална квалификация. За специалисти/ експерти, които желаят да се преквалифицират или за тези, които работят в малка или средна фирма и имат желания да валидират своите знания.


Какви знания, умения и компетентности ще придобиете?

Обучението по професия "Сътрудник в бизнес услуги" предоставя възможност да придобиете следните знания, умения и компетентности:

Изтегли PDF файлМалък и среден бизнес - ЦПО Бизнес Практик


Преподаватели:

Преподавателите са практици с дългогодишен опит в бизнеса и управлението.


Продължителност:

660 учебни часа, от които  теория 40% и практика 60%. Част от практиката се провежда в реална бизнес среда във фирма за маркетинг консултантски услуги MiracleWorks. 


Форма на обучение:

Присъствена форма или дистанционна форма.


Документ:

Свидетелство за професионална квалификация, признато в България и в Европейския Съюз.


Цена:

1200 лв. или с ваучер по програма "Ваучери за заети лица".

 

Виж график/Запиши се

 

За ЦПО Бизнес Практик

Център за професионално обучение БИЗНЕС ПРАКТИК към Миракал Уоркс ЕООД е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение и е одобрен доставчик на обучения по процедура "Ваучери за заети лица" от Агенцията по заетостта.

Общи условия

Политика за личните данни

Search