Социални медии

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

 

Описание:

Курсът Социални медии е обучениe по ключова компетентност 4 - Дигитална компетентност с продължителност 45 учебни часа.

Обучението по Социални медии има за цел да даде на курсистите знания и умения за успешното упражняване на дейности в областта на комуникациите чрез най-популярните социални медии. Те ще могат да приложат уменията си с цел по-добро маркетингово представяне и позициониране на бизнеса и продуктите/ услугите.

 

Защо да изберете курс Социални медии:

Курсът осигурява знание и умение за практическо прилагане и пълноценна работа със социални медии,  най-популярните платформи, разработване на стратегия за социални медии, създаване на кампании в най-популярните социални медии, планиране на публикации и подбор на подходящ микс от социални медии за целите на бизнеса.


Какви знания, умения и компетентности ще придобиете?

След обучението ще придобиете дигитални компетентности и ще знаете: възможностите за комуникация чрез социалните медии; видовете съдържание и изискванията към съдържанието; видовете кампании в социалните медии. Ще умеете да: създавате стратегия за социалните медии; създавате кампании за фейсбук, туитър, инстаграм и линкдин; да избирате подходяща целева аудитория; анализирате резултатите от кампаниите. Ще сте компетентни в управлението на социални медии и създаването на ефективни кампании в социалните медии.

 

За кого е предназначен курса:

Обучението е предназначено за всички, които имат желание и стремеж да развият своите дигитални компетентности в Социалните медии.

 

Теми

 

Преподаватели:

Преподавателите са практици в областта на Интернет маркетинга.


Продължителност:

45 учебни часа. Курсът е изцяло практически 100%.


Форма на обучение:

Присъствена или дистанционна форма.


Документ:

Удостоверение за професионално обучение, признато в България и в Европейския Съюз.

 

Цена:

250 лв. или с ваучер по програма "Ваучери за заети лица".

 

Виж график/Запиши се

 

За ЦПО Бизнес Практик

Център за професионално обучение БИЗНЕС ПРАКТИК към Миракал Уоркс ЕООД е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение и е одобрен доставчик на обучения по процедура "Ваучери за заети лица" от Агенцията по заетостта.

Общи условия

Политика за личните данни

Search