Реклама

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Професионално обучение по Реклама, ще придобиете професоинална квалификация по част от професия Сътрудник в маркетингови дейности, код 342020.

Описание:

Обучението по Реклама е обучение за придобиване на професионална квалификация за част по професия „Сътрудник в маркетингови дейности”, код по СППОО: 342020

 

Защо да изберете курс по "Реклама":

Професията сътрудникът в маркетингови дейности в момента е от изключителна важност за всички фирмите, поради факта че, вече бизнесът осъзнава голямото значение на маркетинга и рекламата. Вие ще получите задълбочени знания в областта на рекламата и ще придобиете практически опит и умения в рекламата и творческите концепции. Ще умеете да планирате, разработвате и реализирате рекламни кампании и рекламни проучвания. Вие ще работите с най-новите комуникационни и информационни технологии, които се използват в рекламата в момента.

За кого е предназначенo обучението:

За тези, които имат желание да получат задълбочени практически знания, умения и компетентности в областта на рекламата и да ги приложат на практика още по време на обучението. За специалисти/ експерти, които желаят да се преквалифицират и да работят в областта на рекламата, както и за тези които работят тази професия, но нямат документ и искат да валидират своите знания.


Какви знания, умения и компетентности ще придобиете?

Обучението по Реклама предоставя възможност да придобиете знания, умения и компетентности в областта на рекламата и рекламните кампании, които ще можете да приложите веднага с висока ефективност.

 

Преподаватели:

Преподавателите са практици с над 20 годишен опит в маркетинга, рекламата, комуникациите и проучванията.


Продължителност:

300 учебни часа. Теория 20% и практика 80%. Част от практиката се провежда в реална бизнес среда във фирма за маркетинг консултантски услуги MiracleWorks и Stony Creative studio. 


Форма на обучение:

Теорията се провежда дистанционно в платформа Moodle. Учебната практика и производствената практика се провеждат присъствено във фирма MiracleWorks и Creative studio Stony. Ако сте работещ и работите тази професия има възможност производствената практика да ви бъде призната.


Документ:

Удостоверение за професионално обучение по част от професия, признато в България и в Европейския Съюз.

 

Цена:

600 лв.

 

 

Виж график/Запиши се

 

За ЦПО Бизнес Практик

Център за професионално обучение БИЗНЕС ПРАКТИК към Миракал Уоркс ЕООД е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение и е одобрен доставчик на обучения по процедура "Ваучери за заети лица" от Агенцията по заетостта.

Общи условия

Политика за личните данни

Search