Онлайн маркетинг

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

 

Описание:

Онлайн маркетинг е обучениe по ключова компетентност 4 - Дигитална компетентност с продължителност 45 учебни часа.

Обучението по Онлайн маркетинг има за цел да даде на курсистите знания и умения как да работят с различни програми и Интернет приложения с цел по-добро маркетингово представяне и позициониране на бизнеса.

 

Защо да изберете курс Онлайн маркетинг:

Курсът осигурява знание и умение за практическо прилагане и пълноценно извършване на Онлайн маркетинг за даден бизнес, продукт или услуга. Запознаване на курсистите с особеностите на Онлайн маркетинга – видове реклама в Интернет, работа с платформа Google AdWords, създаване на контент маркетинг, имейл маркетинг,  създаване на кампании в Интернет и социалните медии, отчитане на резултати и комуникационни приложения за уеб сайтове.


Какви знания, умения и компетентности ще придобиете?

След обучението ще придобиете дигитални компетентности и ще знаете: видовете реклами в Интернет, възможностите за маркетинг чрез социалните медии, потребителското поведение в Интернет, основите на оптимизацията на уеб сайтовете в Интернет. Ще умеете да: работите с платформата на AdWords и създавате рекламна кампания, да създавате кампания за YouTube, да анализирате резултатите от кампаниите, да създавате контент маркетинг, да създавате лендинг страници и темплейти за имейли; да работите с комуникационни приложения за уеб сайтове. Ще сте компетентни в създаването и изпълнението на онлайн рекламни кампании.

 

За кого е предназначен курса:

Обучението е предназначено за всички, които имат желание и стремеж да развият своите дигитални компетентности в Онлайн маркетинга.

 

Теми

 

Преподаватели:

Преподавателите са практици в областта на Интернет маркетинга.


Продължителност:

45 учебни часа. Курсът е изцяло практически 100%.


Форма на обучение:

Присъствена или дистанционна форма.

При дистанционна форма - предлагаме и виртуална класна стая, което ще ви осигури възможност да присъствате на он-лайн обучението от мястото, където се намирате. Ще бъде осигурен достъп до платформата за обучение на ЦПО Бизнес Практик.


Документ:

Удостоверение за професионално обучение, признато в България и в Европейския Съюз.

 

Цена:

250 лв.

 

Виж график/Запиши се

 

За ЦПО Бизнес Практик

Център за професионално обучение БИЗНЕС ПРАКТИК към Миракал Уоркс ЕООД е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение и е одобрен доставчик на обучения по процедура "Ваучери за заети лица" от Агенцията по заетостта.

Общи условия

Политика за личните данни

Search