Маркетинг

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

 Професионално обучение по Маркетинг за придобиване на професионална квалификация по част от професия

Описание:

Обучението по "Маркетинг" е обучение за придобиване на професионална квалификация за част по професия „Сътрудник в маркетингови дейности”, код по СППОО: 342020

 

Защо да изберете курс по "Маркетинг":

Професията сътрудникът в маркетингови дейности в момента е от изключителна важност за всички фирмите, поради факта че, вече бизнесът осъзнава голямото значение на маркетинга. Вие ще получите задълбочени знания в областта на маркетинга и ще придобиете практически опит и умения в маркетинговия микс и маркетинговите концепции. Ще умеете да планирате, разработвате и реализирате маркетингови кампании и маркетингови проучвания. Вие ще работите с най-новите комуникационни и информационни технологии, които се използват в маркетинга в момента.

 

За кого е предназначенo обучението:

За тези, които имат желание да получат задълбочени практически знания, умения и компетентности в областта на маркетинга и да ги приложат на практика по време на обучението. За специалисти/ експерти, които желаят да се преквалифицират и да работят в областта на маркетинга, както и за тези които работят тази професия, но нямат документ и искат да валидират своите знания.


Какви знания, умения и компетентности ще придобиете?

Обучението по Маркетинг предоставя възможност да придобиете знания, умения и компетентности в маркетинга и да ги приложите веднага с висока ефективност на работното място.

 

Преподаватели:

Преподавателите са практици с над 20 годишен опит в маркетинга, рекламата, комуникациите и проучванията.


Продължителност:

300 учебни часа. Теория 20% и практика 80%. Част от практиката се провежда в реална бизнес среда във фирма за маркетинг консултантски услуги MiracleWorks и Stony Creative studio. 


Форма на обучение:

Присъствена и дистанционна форма.


Документ:

Удостоверение за професионално обучение по част от професия, признато в България и в Европейския Съюз.

 

Цена:

600 лв.

 

Виж график/Запиши се

 

За ЦПО Бизнес Практик

Център за професионално обучение БИЗНЕС ПРАКТИК към Миракал Уоркс ЕООД е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение и е одобрен доставчик на обучения по процедура "Ваучери за заети лица" от Агенцията по заетостта.

Общи условия

Политика за личните данни

Search