Маркетинг автоматизация

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

 

Описание:

Маркетинг автоматизация е обучениe по ключова компетентност 4 - Дигитална компетентност с продължителност 45 учебни часа.

Обучението по Маркетинг автоматизация осигурява придобиване на знания и умения за успешното упражняване на дейности в областта на маркетинга и автоматизиране на маркетингови процеси в фирмите от малкия и среден бизнес, които не разполагат с възможност за големи маркетингови отдели.

Защо да изберете курс Маркетинг автоматизация:

Курсът осигурява знание и умение на курсистите с основите на софтуера за маркетинг автоматизация,  автоматизирането на процесите, анализирането на поведението на потребителите, сегментирането на потребителите, разработването и анализирането на имейл кампания и кампании в социалните медии.


Какви знания, умения и компетентности ще придобиете?

След обучението ще придобиете дигитални компетентности и ще знаете: същността на маркетинг автоматизацията като процес; как да анализирате поведението на потребителите; как да сегментирате потребителите. Ще умеете да: работите със софтуер за маркетинг автоматизация и да създавате имейл кампании, лендинг страници и темплейти за имейли; да анализирате резултатите от кампаниите. Ще сте компетентен в използването и прилагането на софтуер за маркетинг автоматизация за малък и среден бизнес.

 

За кого е предназначен курса:

Обучението е предназначено за всички, които имат желание и стремеж да развият своите дигитални компетентности в маркетинга.

 

Теми

 

Преподаватели:

Преподавателите са практици в областта на маркетинга и автоматизацията.


Продължителност:

45 учебни часа. Курсът е изцяло практически 100%.


Форма на обучение:

Присъствена или дистанционна форма.


Документ:

Удостоверение за професионално обучение, признато в България и в Европейския Съюз.

 

Цена:

250 лв. или с ваучер по програма "Ваучери за заети лица".

 

Виж график/Запиши се

 

За ЦПО Бизнес Практик

Център за професионално обучение БИЗНЕС ПРАКТИК към Миракал Уоркс ЕООД е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение и е одобрен доставчик на обучения по процедура "Ваучери за заети лица" от Агенцията по заетостта.

Общи условия

Политика за личните данни

Search