Бизнес Английски Език - ниво А2/В1/В2

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Описание:

Обучението по Бизнес английски език е по програма за езикова компетентност 2 - Общуване на чужди езици с продължителност 300 уч.часа. Покрива три нива на езика А2/В1/В2.

Защо да изберете курс по Бизнес английски език:

Английският език отдавна се е наложил като основен в международното бизнес общуване и владеенето му е необходимост за провеждане на дейност с чуждестранни партньори. Курсът по бизнес английски осигурява знания и умения за практическо използване на бизнес английски на ниво на владеене B2 (разбиране, говорене, четене и писане).

 

За кого е предназначено обучението:

За тези, които имат желание да получат задълбочени знания, умения и компетентности за употребата на английски език в бизнес среда.


Какви знания, умения и компетентности ще придобиете?

След обучението ще придобиете знания, умения и езикови компетентности, покриващи нива А2/В1/В2  и ще можете да ги приложите веднага на работното място с висока ефективност.

 
Преподаватели:

Преподавателите са с дългогодишен опит.


Продължителност:

300 учебни часа. Три нива А2/В1/В2.


Форма на обучение:

Присъствена форма.


Документ:

Сертификат за езиково обучение.

Цена:

700 лв. или с ваучер по програма "Ваучери за заети лица".

 

Виж график/Запиши се

За ЦПО Бизнес Практик

Център за професионално обучение БИЗНЕС ПРАКТИК към Миракал Уоркс ЕООД е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение и е одобрен доставчик на обучения по процедура "Ваучери за заети лица" от Агенцията по заетостта.

Общи условия

Политика за личните данни

Search