Инструмент за създаване на маркетинг план

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

 Инструментът за създаване на маркетинг план, ще ви води стъпка по стъпка през всички необходими етапи с практически въпорси и примери, за да можете да създадете само вашия маркетинг план.

Описание:

Инструментът за разработване на маркетинг план ще ви помогне сами да създадете стъпка по стъпка МАРКЕТИНГ ПЛАН на вашата фирма.


Детайли:

Ние от Miracle Works, на базата на дългогодишния ни опит над 20 г. в маркетинга, разработихме „направи си сам” инструмент, с който да създадете стъпка по стъпка МАРКЕТИНГОВ ПЛАН на вашата фирма. Маркетинговият план ще ви помогне да определите своя маркетинг микс - как и къде да продавате своя продукт или услуга, как да го ценообразувате, как да го маркетирате и къде да го дистрибурирате. Маркетинговият план ще ви помогне да разпределите във времето вашите пазарни проучвания, решенията към кои клиенти да се насочите, и ще ви гарантира, че вашият продукт/услуга е нещо, което клиентите ще имат нужда и ще искат.

Инструментът ще ви води стъпка по стъпка, с практически въпроси за всяка стъпка, ще имате на ваше разположение един разработен пример, който илюстрира маркетинг план на дадена фирма.Какви модули съдържа инструмента за Маркетинг план?

Ще можете да създадете мисията и визията на Вашата фирма.
Ще можете да създадете Вашите SMART цели (бизнес цели, маркетингови цели, продажбени цели).
Ще бъдете да направите конкурентен анализ на пазара.
Ще определите вашия маркетингов микс и стратегия за предстоящия период.
Ще следвате конкретните стъпките и елементите, които са необходими за да създадете вашия маркетингов план за една година напред.
Ще можете да определите маркетинговите тактики с цел осъществяване и обезпечаване на маркетинговия план.

Ще имате на разположение модул Мастър Клас, който ще ви дава обучителна информация за всяка стъпка, която следва да направите.

Ще имате на разположение разработен практически пример за фирма от реалния бизнес, който ще илюстрира всяка една стъпка от съответния маркетинг план.

 

Какво ще получите допълнително:

Включени са работни формати/темплейти, които да попълните по време на разработката на вашия Маркетингов план, както и формат на самия маркетингов план.
Темплейтите ще Ви помогнат да планирате и да развиете вашия бизнес.

Ако имате желание можем да ви осигурим и ментор, който ще Ви насочва по време на разработване на вашия маркетингов план и стратегия. Тази опция се заплаща допълнително.


Продължителност:

1 календарен месец от датата на плащане.


За кого е предназначен Инструмента за създаване на маркетинг план:

За всички мениджъри и собственици, които искат сами да направят маркетинговия план на фирмата или за маркетинг мениджъри, които имат нужда от помощ при планиране на маркетинговия план на фирмата, в която работят. 


Ментор:

Ако имате нужда от професионална помощ по време на маркетинговото планиране, можем да ви предоставим ментор. Той ще ви наставлява на всяка стъпка от планирането. Менторите ни са практици с над 20 годишен опит в маркетинга, рекламата, комуникациите и проучванията.

 

Цена:

300 лв. - при абонамент за един месец за Инструмента

1020 лв. - при абонамент за един месец за Инструмента и включен ментор, който да ви насочва по време на планирането

 

 

За ЦПО Бизнес Практик

Център за професионално обучение БИЗНЕС ПРАКТИК към Миракал Уоркс ЕООД е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение и е одобрен доставчик на обучения по процедура "Ваучери за заети лица" от Агенцията по заетостта.

Общи условия

Политика за личните данни

Search