PrintИмейл

Маркетингови проучвания

Начална дата:
Не е посочено
Крайна дата:
Не е посочено
Срок за записване:
Не е посочено
Код:
3420201
Цена:
800,00 BGN
Локация:
Група:
Не е посочено
Запиши се за курса
Ниво:
Втора степен на професионална квалификация
100
Tutor:

Описание:

Професия „Сътрудник в маркетингови дейности”, код по СППОО: 342020
Специалност „Маркетингови проучвания”, код по СППОО: 3420201, втора степен на професионална квалификация


Защо да изберете курс "Маркетингови проучвания":

Професията сътрудникът в маркетингови дейности в момента е от изключителна важност за всички фирмите, поради факта че, вече бизнесът осъзнава голямото значение на маркетинга. Вие ще получите задълбочени знания в областта на маркетинга и ще придобиете практически опит и умения в маркетинговите комуникации, в рекламата и маркетинговите проучвания. Ще умеете да планирате, разработвате и реализирате маркетингови проучвания. Вие ще работите с най-новите комуникационни технологии, ще познавате методики в различни области на знанието, предприятието, финансите, счетоводство, администрация и информационни технологии. Вие ще придобиете отлични комуникативни умения и умения за презентиране. Ще умеете да комуникирате професионално на английски език.


Продължителност:

660 учебни часа. Теория 40% и практика 60%. Част от практиката се провежда в реална бизнес среда във фирма за маркетинг консултантски услуги MiracleWorks. 


Форма на обучение:

Дистанционна форма. След записване и плащане на таксата, получавате достъп до съдържанието на курса в рамките на 6-9 месеца. След всеки модул имате право на консултация от 45 мин, по скайп със съответния преподавател.  


Документ:

Свидетелство за професионална квалификация, признат в България и в Европейския Съюз.


Запиши се за курса: Маркетингови проучвания

Цена


Информация за курсистите

Данни за контакт / фактура

Приемам Общите условия. *

* задължителни

Категория

Тагове

За ЦПО Бизнес Практик

Център за професионално обучение БИЗНЕС ПРАКТИК към Миракал Уоркс ЕООД е одобрен доставчик на обучения по процедура "Ваучери за заети лица" от Агенцията по заетостта и е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение.